Fysioterapi

Fysiakos – rehabiliteringssenter i Albir, Spania

Klinikken ble etablert i 2003, og har erfarne norske fysioterapeuter.

  • Behandlingen refunderes av HELFO
  • Klinikken tilbyr et bredt behandlingstilbud innen fysioterapi, rehabilitering, individuell trening og gruppetrening.
  • Henvisning fra norsk lege er ikke nødvendig!

Når behandlingen avsluttes, betaler du på klinikken med kort eller kontant. Du får med deg kvittering og ferdig utfylte papirer i konvolutt med adressen til Helfo utland. Kovolutten postlegger du når du kommer til Norge. Er du her over lengre tid sender vi gjerne inn deloppgjør og forbereder alle papirer for deg. Disse sender du da fra Spania.

Grundig undersøkelse
Ved første konsultasjon vil fysioterapeuten foreta en grundig undersøkelse før oppstart av behandling. Målet med undersøkelsen er å stille en funksjonsdiagnose, for å kunne gi riktig og best mulig behandling.

Etter undersøkelsen får du informasjon om funn og mulige årsaker til dine plager. For at behandlingsresultatet skal bli så godt som mulig, er det viktig at du som pasient får innsikt i hva som kan ligge til grunn for dine plager. Ofte kan små endringer, ergonomiske tiltak, i hverdagen være et vesentlig bidrag til raskere bedring.

Realistiske mål for behandlingen
Fysioterapeuten forteller deg også hvorfor de ulike behandlingstiltakene blir valgt, og at dere sammen setter realistiske mål for behandlingen. Du avtaler med fysioterapeuten hvor lang behandlingstid dere setter opp. 

Start typing and press Enter to search