La Colina

Leilighetshotellet La Colina ligger i sentrum av Albir ca 500 m fra strandpromenaden. Her har de studioleiligheter og leiligheter med 2 soverom. Hotellet er kjent for sin gode standard. Restauranten har meget god mat til gode priser. Lørdag er der ofte levende musikk med dans. Bocciabanen på hotellets område er populær. Hotellet har skandinavisktalende personale.

På sommerhalvåret varmer vi opp bassenget på dette hotellet og tilbyr vanngymnastikk til musikk for våre gjester.

Hotellet har gratis fiber, norske TV kanaler, vaskemaskiner i kjeller og døgnbemannet resepsjon. Restauranten styres av svensk kjøkkensjef hvor de serverer de beste retter!

Fysiakos Fysioterapi, Fysiakos Velvære, Fysiakos Omsorg og Fysiakosreiser har sine hovedkontor på dette hotellet.

 

Hotell kaktus

Hotell Kaktus er et flott 4 stjernes hotell som ligger ved strandpromenaden i Albir. Hotellet ligger like i nærheten av sentrum.

Rommene har minikjøleskap og vannkoker. Tv med norsk kanal og klimaanlegg i alle rom. Gratis Wifi i resepsjonen.

På taket er det et oppvarmet basseng og et treningsrom. Utenfor baren i 1 etage er det et stort soloppvarmet basseng og en trivelig terasse hvor man kan nyte utsikten mot Middelhavet.

I baren er det musikk og dans flere ganger i uken og undeholdning lørdag og søndag fra kl 21:30.

 

Albir Playa Hotel & Spa

Albir Playa Hotel & Spa er et 4 stjerners hotell i sentrum av Albir.

Hotellet ligger ca 700 m fra stranden. Det er minikjøleskap og klimaanlegg på hvert rom. TV med to norsk kanaler. Gratis wifi.

Bassengområdet er hyggelig med solsenger til hotellets gjester. Hotellet har også det beste SPA-anlegget i området med flere bassenger i ulik temperatur, sauna, jacuzzi, og isbad.

 

Hotel Allon Mediterrània

Hotel Allon Mediterrània ligger på stranden i Villajoyosa. Hotellet har også eget utendørs basseng. Dette er et røykfritt overnattingssted. Wi-fi i fellesområder tilbys gratis. Andre fasiliteter som tilbys, er ubetjent parkering, et forretningssenter og renseritjenester. Alle de 99 gjesterommene har gratis wi-fi, et kjøleskap, en flatskjerm-TV og parabol. Gjestene tilbys også romservice, en hårføner og en safe.

Rommene har delvis åpen baderomsløsning. Badene har badekar eller dusj.

 

 

Start typing and press Enter to search